Laden Evenementen

Frank Taal Galerie is een eigentijdse Rotterdamse galerie in Hedendaagse kunst met een internationale programmering die haar kunstenaars nationaal en internationaal uitdraagt vanuit een binnenstedelijke setting. Openheid, nieuwe verbindingen leggen en transparantie in klare taal zijn kernwaarden voor de galerie. Met een scherp oog voor kwaliteit, veel waarde hechtend aan concept, sterke beelden en grote vaardigheid kiest zij haar kunstenaars. Belangrijk is ook het persoonlijk contact met en de gedrevenheid van de kunstenaar. Zonder uitzondering zijn het kunstenaars die in de wereld staan en beeldend het verhaal vertellen dat gehoord moet worden en inspireren tot nieuwe gedachten. En dat mag rauw en schurend zijn.

In elke presentatie ligt de nadruk op de totaalbenadering van de tentoonstelling. Deze kan liggen in de prefecte harmonie of de combinatie van spannende tegenstellingen. De galerie is aangesloten bij de kunstkoopregeling van het Mondriaanfonds.

TRASH & CA$H
Bezoek tijdens Museumnacht010 de finissage van de solotentoonstelling TRASH FLOWERS van Stephen Shanabrook én de groepsexpo CA$H ’23 met oude en nieuwe gezichten. Geniet ook van de tunes van Stef Rijs en Daan Kemp in Orez Label Night.

 

Locatie

Van Speykstraat 129
Rotterdam, 3014 VH

Website

http://www.franktaal.nl/

Events bij Frank Taal Galerie

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Ook in de buurt