Laden Evenementen

Van de zeebodem bij de ‘Offshore Experience’ tot de duistere onderwereld van de Rotterdamse cocaïnehandel. In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven.

Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Maritieme Metrolijn – in sneltreinvaart
Stap tijdens Museumnacht010 aan boord van een fictieve metrolijn en herontdek jouw havenstad. Deze nieuwe, maritieme metrolijn voert je langs onverwachte plekken. Onderweg is alles volop in beweging en ontdek je onverwachte perspectieven op de toekomst. De ruime stationshal van het Maritiem Museum staat ook garant voor muziek, dans, cocktails en maritieme gezelligheid. Met dit jaar een futuristische verrassingen op het menu. Reis je mee en kijk je mee voorbij de horizon?

Locatie

Leuvehaven 1
Rotterdam, 3011EA

Website

www.maritiemmuseum.nl

Events bij Maritiem Museum Rotterdam

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Ook in de buurt