Loading Events

De maritieme wereld is een onbekende, bijna verborgen wereld. Een wereld waarin de fascinerende relatie tussen mens en water centraal staat. Water als grenzeloze bron van inspiratie, ondernemersdrift, rijkdom en destructie. De zee daagt ons uit en haalt het beste – en het slechtste – in ons naar boven. Het Maritiem Museum wil deze verborgen wereld zichtbaar maken.

Om die reden zijn wij verhalenvertellers. Met onze internationaal geroemde historische collectie laten we andere tijden herleven. Met werkende schepen en kranen laten we bezoekers het leven aan boord proeven. En met eigentijdse tentoonstellingen maken we verrassende invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven voelbaar. We do this from the Leuvehaven, in the heart of Rotterdam, where it all started. Verbreed jij je horizon?

Bij het Maritiem Museum Rotterdam kun je ook terecht voor ticketverkoop op de dag zelf. Kom op 2 maart tussen 10:00 – 17:00 uur of 19:30 – 00:00 uur langs bij de kassa, mits het event niet is uitverkocht. Je betaalt daar uitsluitend met pin en krijgt direct je polsbandje mee.

 

Locatie

Leuvehaven 1
Rotterdam, 3011EA

Website

www.maritiemmuseum.nl

Events bij Maritiem Museum Rotterdam

  • There were no results found.

Ook in de buurt