Laden Evenementen

MAMA is een platform voor visuele cultuur en jong talent. MAMA is in 1997 opgericht met het uitgesproken doel bruggen te slaan, tussen de straat en het culturele veld, de (kunst)academie en een professionele loopbaan. Vanaf onze eerste adem hebben de invloed van jeugd- en subculturen op de hedendaagse kunstpraktijk een grote rol gespeeld. 

MAMA is thuis in Rotterdam, landelijk actief en internationaal verbonden. MAMA signaleert artistiek talent dat maatschappelijke kantelpunten aantoont en accelereert. We scheppen met hen een platform dat zich uit in tentoonstellingen, publicaties, podcasts, educatieprojecten, debatten, workshops en performances waarin stemmen van jongvolwassenen centraal staan.

Last but not least: MAMA is een gemeenschap. Onder Team MAMA valt iedereen, van bestuurslid tot vrijwilliger, die zich voor kortere of langere tijd aan ons verbindt. Een groot deel van Team MAMA bestaat uit een diverse groep opkomende professionals. Zij geven ons (gevraagd en ongevraagd) feedback op de inhoud en richting van het programma en de organisatie. Menigeen heeft zich ontwikkeld tot staflid en anderen hebben zich doorontwikkeld als programmamakers van onze tentoonstellingen en projecten. Onze achterban is zowel organisatie als publiek, actief betrokken, ambitieus en mondig.

 

Foto: Hilde Speet

Locatie

Witte de Withstraat 29-31
Rotterdam, 3023BL

Website

http://thisismama.nl

Events bij MAMA

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Ook in de buurt