Laden Evenementen

Bij het Nieuwe Instituut ben je aan het goede adres voor de laatste ontwikkelingen in architectuur, design en digitale cultuur. Nieuwe Instituut onderzoekt, presenteert en representeert de ontwerpdisciplines in een uitleenlopend programma.

Nachtleven
Dans tijdens Museumnacht010 door het Nieuwe Instituut alsof het een nachtclub is. In navolging van legendarische clubavonden zoals in de RoXY zet het Nieuwe Instituut de deuren van alle kamers van het museum open in een sociaal experiment op zoek naar dezelfde energie en spel in het huidige nachtleven. Speciaal voor Museumnacht stelde Juha van ’t Zelfde, samensteller van de RoXY kamer in Het ontwerp van het sociale, het live programma RoXY (version) op met een uitgebreide versie van zijn collagefilm RoXY en een DJ-set op zaal.

Leer meer over de clubcultuur en andere vormen van samenleven in de tentoonstelling Het ontwerp van het sociale. Laad nog eenmaal op in The Energy Show over de verbeeldingskracht van de zon, en sta oog in oog met de creatieve ideeën van ontwerpers en kunstenaars in de tentoonstellingen Prix de Rome Architectuur 2022 en Open Archief 3.0. Stap in de studio van Huis Sonneveld, waar de dochters Sonneveld hun dansfeestjes hielden, en haal de voetjes van de dansvloer in het café op authentieke Rotterdamse beats.

Locatie

Museumpark 25
Rotterdam, 3015CB

Website

www.hetnieuweinstituut.nl

Events bij Nieuwe Instituut

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Ook in de buurt