Laden Evenementen

BRUTUS is de nieuwe Rotterdamse kunstinstelling van AVL Mundo, de stichting die al sinds  2006 kunstprojecten realiseert in het opkomende creatieve havengebied M4H. BRUTUS is  geen museum maar een artist driven playground waar makers vrij zijn om te experimenteren binnen alle mogelijke disciplines: van sculptuur tot performance, van schilderij tot video installatie, en alles daar tussen in.

Het voormalige havencomplex beslaat maar liefst 6.000 vierkante meter, waarmee BRUTUS behoort tot een van de grootste tentoonstellingsruimtes voor hedendaagse kunst in  Nederland. Behalve grote tentoonstellingen zoals Wild Summer of Art en Fake Me Hard, zijn er ook regelmatig kleinere shows te zien zoals de Lowlands Naaktkalender van Lara Verheijden. BRUTUS gaf verder onderdak aan het open lucht-filmfestival Roffa Mon Amour, O. Opera Festival, MOMO Fabrique en Hipsick. Ook biedt BRUTUS ruimte aan kunstenaars in het Brutus Lab (ism de RM Young Blood Award).

Tijdens Museumnacht010 zet BRUTUS haar deuren open van het voormalige havencomplex in het M4H gebied met een programma vol kunst (van tekening tot grote installatie), experimentele muziek en een tour die je ook door de afgesloten delen van het pand brengt.

Locatie

Keileweg 18
Rotterdam, 3029BS

Website

https://brutus.nl/

Events bij BRUTUS

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Ook in de buurt