Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Studio Seine kleurt geel, met kunstenaars Jochem Rotteveel, Esmee Seebregts en Thomas Vermeer. Zij analyseren in de tentoonstelling ‘Yell.Oh’ de meest geliefde en tegelijkertijd meest gevreesde kleur. Durf jij je onder te dompelen in de kleur geel? Tijdens de Museumnacht zijn de kunstenaars aanwezig voor een Q+A zodat al jouw vragen beantwoord worden.

Rotteveel Vermeer
Je vindt in de galerie 24 werken van kunstenaarsduo Rotteveel Vermeer. Zij observeerden dat geel snel overvloeit in aanverwante kleuren, zoals oranje, groen en bruin. Hun serie werken is een totaalbeleving van geel: gezamenlijk ogen ze geel, maar bij nader inzien toont elk paneel afzonderlijk een andere kleur.
Ook te zien is een ruimtevullende muurschildering. Ontdek ter plekke hoe dit werk is verbonden aan de Italiaanse modeontwerper Valentino. 

Esmee Seebregts
De color circles van Esmee Seebregts ogen ter contrast zacht en luchtig. Ga er rustig voor zitten en ervaar het meditatieve karakter van deze werken van pure pigmenten op paneel. Herken je de bewegingen die geel van nature maakt? Die zijn veelal verticale en stralend en: misschien hoor je zelfs de hoge i-klank die hoort bij de kleur geel? 

Locatie

Studio Seine
Mathenesserdijk 323A
Rotterdam, 3026GC
Website:
www.studioseine.nl

Events bij Studio Seine

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.