Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens Museumnacht010 neemt Notes Community het Wereldmuseum over. Nightlife ontwaakt op elke verdieping, op steeds een andere manier. Laat je via DJ-sets, een Buurthuis at Night, talks, guided tours, drankjes, night food en creatieve workshops door het gebouw leiden. Zie tentoonstellingen in nachtlicht. Beweeg je door geluiden, geuren en kleuren die de nacht haar Rotterdamse identiteit geeft.

Verdwaal door de tentoonstellingen Kruispunt, HA!R POWER en The World is Yours. Je wordt gevoed door en bevraagd over de kracht van de nacht, uitgaanscultuur en jouw relatie met de stad. Welke rituelen geven jou de kracht om je door de nacht te bewegen? Vertelt jouw outfit vandaag iets over je (nachtelijke) identiteit? Wie spreek je nog steeds na een ontmoeting in de toiletten? Onderweg kom je Rotterdamse nachtwerkers tegen, die je wakker schudden en je het nachthemd van het lijf vragen over het nachtleven.

Daal af naar de Balzaal waar Notes’ Buurthuis at Night voor jou zorgt, maar ook voor de sfeer voor de rest van de avond, in DJ-sets zoals alleen Notes dit kan doen. Proef en verbeeld night food in Superstraat en geef vorm aan een smaakvol einde van de nacht.

Locatie

Wereldmuseum
Willemskade 25
Rotterdam, 3016 DM
Website:
https://www.wereldmuseum.nl/

Events bij Wereldmuseum

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.