Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Pretty Girls Like Trap Music brengt de sfeer van het meidentoilet naar de hele club. Op de vierde verdieping vind je het toilet van de club: een plek waar identiteit, vriendschap en veiligheid centraal staat. Je gaat daarheen om even tot jezelf te komen, je make up doen, foto’s maken en komt eruit met nieuwe vriendschappen. Buiten Museumnacht brengt Pretty Girls Like Trap Music met hun girls+ only clubnachten de vibe van het toilet naar de hele club. Bewonder het nachtleven van Rotterdam, vrouwelijke makers & laat jezelf creatief gaan op de ‘girls bathroom’ van het Wereldmuseum.

ROFFA Archive: bewonder de rauwe schoonheid van het Rotterdamse nachtleven met de fotoexpositie van Roffa Archive. Het Instagramaccount wordt door drie fotografiestudenten ieder weekend aangevuld met portretten van Rotterdamse feestgangers, konten en pizzatenten. Ga in gesprek met de vrouwelijke makers en bekijk hun werk.

Doorlopend

Maak je eigen artistieke press-on nails: Ashley van BY AYVEO maakt de mooiste sets press-on nagels die je kan plaatsen en er weer kan afhalen. Maak je eigen artistieke paartje zelf met begeleiding van een nail artist en experimenteer met jouw persoonlijke stijl. Na afloop kan je jouw nagels plaatsen of mee naar huis nemen voor jouw favoriete feest.

Tijden: 20.00 – 21.30, 22.00 – 00.00 uur

Identiteit en schoonheid: laat false lashes plaatsen of leer meer. Wie wel eens naar de lashtech gaat, weet wat een kunst de schoonheidsindustrie is. Een mooie set wimpers of nagels vereist skill. Jane van Fuego beauty maakt de mooiste en kleurrijke creaties boven je ogen. Ga met haar in gesprek over de kunst, oefen met haar op de oefenpop of laat zelf je wimpers nog mooier maken.

Tijden: 20.00 – 22.00, 22.30 – 00.00 uur

Locatie

Wereldmuseum
Willemskade 25
Rotterdam, 3016 DM
Website:
https://www.wereldmuseum.nl/

Events bij Wereldmuseum

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.