• Dit evenement is voorbij.

Verken met een speciaal ontwikkelde videogame het digitale archief van een van ’s werelds bekendste architectenbureaus. Of kom meer te weten over hun projecten aan de hand van de thema’s ‘green’, ‘dream’ en ‘human’. De tentoonstelling MVRDVHNI – The Living Archive of a Studio is een kijkje achter de schermen bij MVRDV. Je krijgt inzicht in het ontwerpproces – van schets, maquette tot correspondentie – dat voorafgaat aan de realisatie van een gebouw zoals de Markthal. Ook kun je vanaf deze verdieping een heel nieuwe blik werpen op Depot Boijmans Van Beuningen, een van MVRDV’s meest recente creaties. Of ga letterlijk ‘next level’ en neem de trap naar Het Podium, een felroze platform met een ongekend uitzicht over de stad.

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
Rotterdam, 3015CB
www.hetnieuweinstituut.nl

Events bij Het Nieuwe Instituut

• Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.