• Dit evenement is voorbij.

Marlou Fernanda vertelt met LIKE ME NOW, EGO DEATH in expressieve, figuratieve schilderijen haar persoonlijke verhaal en toont de transformatie die ze als kunstenaar doormaakt.

Als reactie op traumatische gebeurtenissen creëerde Marlou Fernanda het alter ego Nu-Nu. Dit karakter neemt in haar schilderijen organische vormen aan, waarbij het gezicht sterke gelijkenissen kent met dat van Fernanda zelf. Ze heeft zich vroeger vaak onzichtbaar en ongehoord gevoeld. Nu-Nu geeft haar houvast en het gevoel ergens bij te horen. Fernanda wil dit gevoel nu doorbreken en laat in dit ‘site-specific’ werk zien hoe ze afscheid neemt van het alter ego dat een hoofdrol speelt in haar eerdere werk, en vraagt het publiek haar in een ander licht te zien. In LIKE ME NOW, EGO DEATH stelt Fernanda zichzelf vragen als waarom we graag door anderen gezien willen worden en de goedkeuring van anderen nodig hebben om te zijn wie we willen zijn, en verbeeldt ze de dualiteit tussen enerzijds haar verlangen naar aandacht en anderzijds de vraag waar die behoefte aan aandacht vandaan komt.

Kunsthal Rotterdam
Museumpark, Westzeedijk 341
Rotterdam, 3015AA
www.kunsthal.nl

Events bij Kunsthal Rotterdam

• Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.