Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Van migratie tot mindfulness, vrije seks en de woningcrisis: niet alleen mensen hebben hier mee te maken, ook dieren worden er door uitgedaagd! Laat je samen met onze beesten uitlokken, proeven en inspireren. Een bever kampt met wateroverlast, een zeepaardmannetje vertelt over zijn zwangerschap en niemand lijkt mindfuller dan de tweevingerige luiaard. 

Ontmoet vanavond dieren én mensen die hun kijk op de uitdagende wereld geven vanuit verschillende perspectieven. In talkshowsetting gaan schrijvers, stadsecologen, diersoorten en publiek het gesprek met elkaar aan over actuele uitdagingen in de samenleving. De beesten houden ons een spiegel voor; herken jij jezelf erin?

“Rustig kauwen, rustig slikken, rustig ademhalen. En de rest van de dag lekker luisteren naar de darmen. Omdat ik alle tijd neem om te kijken weet ik precies waar mijn vijanden zitten. Luister, ik woon in een gevaarlijke hood, iedereen snitcht voor een happie en een papje, het is triest maar zo is het. Om te overleven moet je niet gestrest gaan doen.”

Tweevingerige luiaard – door Abdelkader Benali

Locatie

Natuurhistorisch Museum Rotterdam
Museumpark, Westzeedijk 345
Rotterdam, 3015AA
Website:
www.hetnatuurhistorisch.nl

Events bij Natuurhistorisch Museum Rotterdam

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.