• Dit evenement is voorbij.

Bij AVL Mundo teleporteer je jezelf van de Late Seventies naar de Roaring TwentyTwenties in Grease Enlightning. Een sticky but smooth avond- en nachtprogramma met kunst, eenvoudig kopieerbare danspasjes, shiny disco en radicaal verlichte ruimtes.

Bezoek de nieuwe spaces van AVL Mundo en Atelier van Lieshout via het werk van AVL, een licht- en geluidscultptuur van Jonas Voorwerk en videowerk van Itziar Okariz. En overrompel je fysieke zelf met de eigenzinnig Connor Schumacher en zijn voorstelling Funny, Soft, Happy & the Opposite als opwarmer voor de Museumnacht010-afterparty!

De performance van Connor Schumacher vindt plaats om 22:00 en 23:00 bij AVL Mundo en warmt je vast op voor de Rave starter om 01:30 uur bij Weelde. De performance bij Weelde is alleen toegankelijk met een combi-ticket voor Museumnacht010 en afterparty. Bekijk hier het programma Nightlife.

AVL Mundo
Keileweg 18
Rotterdam, 3029BS

Events bij AVL Mundo

• Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.