Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ervaar drag in de unieke levende expositie ofwel one-night-expo de kunst van drag / the art of drag door PJL Cramm en MIM Ivens. Zij schreven eerder samen de drag-theater-dinnershow Belvédère, een bijzondere historie in Rotterdam (vanwege succes speciaal herhaald op 5 mei). De cast van de Museumnacht expo bestaat uit: La Obelle, Lolo Bottoms, Harley K. Winn, Liza Salvia & Tina Roxx.

Beeldend kunstenaar Ebru Aydin presenteert Gewoon zijn., een luisterexpositie met portretten, objecten en verhalen van jonge moslimvrouwen in Nederland, over hun ‘sense of belonging’.

Dwaal door het Elenbaas Huismuseum langs de sporen en verhalen van fotografenduo Wally Elenbaas en Esther Hartog en ontmoet Efrat Zehavi (Israël/Rotterdam). Zij werkt als artist-in-residence in het Elenbaashuis en toont haar sculpturen, tekeningen en collages en het verhaal van haar oma alsook haar keuze van het werk van Wally en Esther.

In de Volkskeuken kookt en vertelt Ali Mohammed (Jemen) samen met zijn vrienden van de vluchtelingenboten uit de Rotterdamse haven de meest heerlijke streetfood snacks om jou te leren kennen en de nacht samen te beleven.

Locatie

Verhalenhuis Belvédère
Rechthuislaan 1
Rotterdam,
Website:
www.verhalenhuisbelvedere.nl

Events bij Verhalenhuis Belvédère

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
  • Dit evenement is voorbij.